Så hittar du rätt vin till filmen

När det äntligen är dags för helg igen börjar jakten på tillbehör till fredagsfilmen. Har du provat allt annat i form av godis, kakor, desserter och läsk kan det vara dags att låta ostbrickan göra intåg i ditt liv. I kombination med ett riktigt gott vin tar ostbrickan ditt fredagsmys till nya höjder.

Vem vill inte njuta av en smakrik flaska Pinot Noir i gott sällskap framför en riktigt bra film? Du kan beställa hem vin från Vinoteket där du också hittar en hel del information om vilket vin som passar till vilken mat. Du kan enkelt ställa frågor om allt du vill veta till kundtjänst. Dina viner levereras till dörren och om du beställer i god till har du gott om vin till helgen.

Prova nya smaker

Det är lätt att beställa vin från nätet och du kan unna dig att experimentera med olika smaker och smakkombinationer. Pinot Noir är en vinsort som gifter sig mycket bra med goda ostar. Varför inte satsa på en god charktallrik till denna vinsort? Sedan är det bara att sjunka ner i soffan och välja en riktigt bra film från din streamingtjänst. Du sparar både tid och pengar genom att handla ditt vin på nätet. Så får du mer tid över att titta på film.